Beslimmer gyógyszertár

beslimmer gyógyszertár

Megküzdenek az állandó éhséggel, a jojó-effektussal és megszüntetik az édesség utáni vágyat.

beslimmer gyógyszertár hogyan tudok fogyni

Az beslimmer gyógyszertár hatásai a BeSlimmer kapszulákban: Fucus vesiculosus: Ez az egyik legelterjedtebb algaféle, amelyet hólyagmoszat néven is ismerhetünk. Segítségével gyorsítható a lelassult anyagcsere és a pajzsmirigy működés is fokozható. Régóta felhasznált növény a székrekedés kezelésére és az elhízás kialakulása ellen.

beslimmer gyógyszertár mennyi fogyás egészséges

Citrus aurantium: A keserűnarancs néven is ismert gyümölcsöt élettani hatásának köszönhetően már az ókorban is használták. Tiramin és oktopamin tartalmának köszönhetően étvágycsökkentő hatással rendelkezik, valamint képes támogatni a zsírok lebontását. Phyllanthus amarus: Az ayurvédikus gyógyászat közel éve használja a cukorbetegség kezelésére, a vércukorszint normalizálására, valamint a gyomor- és bélrendszeri panaszok enyhítésére.

beslimmer gyógyszertár májtisztító diéta

Juniperus communis: A közönséges borókaként is ismert növény vízhajtó, emésztést serkentő és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így hatékonyan járul hozzá a testsúly normalizálásához. Króm: Ez az esszenciális nyomelem hatékony a testzsír csökkentésében és az izomtömeg növelésében. Normalizálja a vércukorszintet, amely tulajdonságának köszönhetően csökkenti beslimmer gyógyszertár éhségérzetet.

beslimmer gyógyszertár epekímélő étrendek

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Hasznoskiadványok