Brutális fogyókúra

brutális fogyókúra

Brutális fogyókúra-titok: szerzetesek mutatták meg a nem mindennapi módszert?

egészséges turmixok diéta 1800 kalóriás heti étrend

Az egyik legjobb netes közösségi oldalra, a Redditre került fel pár napja egy fura kép, amihez leírást is csatoltak. A szöveg szerint a kép, és szorosan mellé téve még egy fotó, amin már brutális fogyókúra turista brutális fogyókúra szerepel, azt akarja bemutatni, hogy a portugál Alcobaça monostorban egy brutálisan leszűkített brutális fogyókúra keresztül lehett csak bejutni az ebédlőbe.

otthoni fogyás fogyni változókorban

Aztán azonnal perzselő vita alakult ki, többek szerint - és a képaláírás is ezt üzente, minden kétséget kizáróan - itt arról van szó, hogy a monostorban így akarták elvenni a kedvüket a szerzeteseknek, hogy túl sokat egyenek, vagyis így akartak kedvet csinálni a diétához. Olvass tovább Ki itt belépsz, hagyj fel néhány kilóddal!

hogy kell tokából fogyni étvágycsökkentő patika

Sok hozzászólás szerint ez egy elképesztően agresszív módja annak, hogy brutális fogyókúra súlyfelesleg leadására rászorítsák a szerzeteseket. A kép tényleg nagyon látványos, ezért önálló életre kelt számtalan más közösségi oldalon is, ahol a publikátorok már minden kétséget kizáróan zengik hozzá a szöveget, hogy ez egy fogyókúrás módszer vagy eszköz szeretne lenni.

fogyókúra ellen gyógyszer fogyni hasra

Csak néhány történelmi mítoszvadász oldal foglalkozott behatóbban a történettel. A Fake History Hunter például elmondja az igazságot, miszerint ez nem egy diétás imperativusz szeretne lenne, hanem egy olyan ajtó, amelyen keresztül a szegényeknek adtak ki ételeket a szerzetesek.

Így igazából egyfajta kordon, illetve rend- és rendszerképző szerepe volt, mint a boltokban a pénztáraknak.

chocolate slim vélemények a szoptatástól lehet fogyni

Mint ahogy az oldal is megjegyzi, az igazság néha kevésbé szórakoztató, mint a mítosz. This, unfortunately, is not an anti-gluttony door to keep monks from getting fat.

The passage in the Alcobaça Monastery in Portugal was used to hand food to the poor who were brutális fogyókúra allowed inside. Fake history is often more fun than the truth, but I've got a job to do.

fogyás étrend változtatás nélkül 4 napos fogyokura

Hasznoskiadványok