Fogyj egeszsegesen, Könyv: FOGYJ TERMÉSZETESEN, ÉLJ EGÉSZSÉGESEN! (Andreas Moritz - Briss Ágnes (Szerk.))

fogyj egeszsegesen
Két hét alatt, akár mínusz 10 kiló - fogyj egészségesen citromdiétával!

Regenor fogyás tapasztalatok fogyás Manapság rengeteg fajta csoda diétáról lehet hallani és olvasni, amelyek pár hét alatt hatalmas súlyvesztéssel kecsegtetnek. Azonban akármilyen szépnek is hangzik ez az ígéret, a valóságban sajnos már kevésbé szokott működni.

hogyan fogyjunk tokából

A fogyás gyorsan megindul a fogyókúra alatt megvont szénhidrátok és kalóriák miatt, de ha nem jól választunk diétát, ennek a súlyveszteségnek jelentős része csupán víz. A tartós súlyvesztés alapfeltétele a megfelelő összetételű táplálékbevitel, de hosszú távon fenntartható étkezési rendszerre és rendszeres testmozgásra is szükség lehet hozzá.

Keress receptre vagy hozzávalóra

A fogyás mechanizmusa valójában elég egyszerű: a szervezet akkor veszít zsírt, ha a táplálkozásból bevitt kalória, illetve energiamennyiség kevesebb, mint a mozgásból és a létfenntartásból származó kalóriaigény.

A fogyás során nagyon fontos szempont az idő!

FOGYÁS KÖNNYEN [ hatékony fogyókúra egy hét alatt]

Sajnos sokan azt gondolják, hogy hét alatt csodát lehet tenni, de a fogyáshoz idő és türelem kell. Muszáj, hogy a fogyókúra kezdetekor az embernek reális célja legyen, tehát például 10 kilót ne 1 hét fogyj egeszsegesen akarjon leadni, hanem legalább 3 hónap alatt.

6 kg fogyás

A fogyás egészséges ütemét heti fél-egy kiló testsúlycsökkenés jelenti. Ekkor lehetünk a legbiztosabbak benne, hogy a fogyás első sorban zsírból történt, és hogy az egészségünknek sem ártunk a diétával.

fogyás kapszula dm

Ennél gyorsabb ütemű fogyás általában extrém magas túlsúly esetén lehetséges. Azért is fontos ez a fogyj egeszsegesen, mert a fogyókúra során fontosak a kisebb sikerélmények. Ha irreális célt tűzünk ki magunk elé, folyton csalódottak leszünk a sikerélmények elmaradása miatt.

dia wellness fogyás

Hasznoskiadványok