Fogyókúra homeopátia

Betegségek

fogyókúra homeopátia fogyókúrás joghurtok

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a homeopátiás szerek. Legyen szó fájdalomcsillapításról, szorongásoldásról vagy akár fogyókúráról, érdemes bevetned a szelíd gyógymód erejét. A homeopátiás eljárással készülő Schüssler-sók segítenek a test méregtelenítésében, és támogatják az anyagcsere-működést.

fogyókúra homeopátia 40 napos diéta

Schüssler-sók Dr. Schüssler ezelőtt száz évvel dolgozott ki egy ásványokon alapuló gyógyító terápiát, melynek révén a beteg sejtek olyan információt kapnak, melynek segítségével helyre tudják állítani a megbomlott egyensúlyt. A homeopátiás eljárással készülő Fogyókúra homeopátia nem ásványi anyagokat pótolnak, hanem megteremtik annak a lehetőségét, hogy a test fel tudja szívni az ásványokat.

fogyókúra homeopátia gyors fogyás két hét alatt

Vannak olyan Schüssler-sók, amelyek lényeges szerepet játszanak a méregtelenítésben, és a fogyókúra során is hasznukat veheted, ugyanis szervezeted tehermentesítésével, illetve a megfelelő anyagcsere-működést biztosító szervek támogatásával a súlyvesztést is elősegítik.

Szabályozza a méregkiválasztást a nyirok- és mirigyrendszerben, valamint a vesében.

fogyókúra homeopátia napi étrend angolul

Hiányát a nyirokcsomók duzzanata mutatja, lelki síkon pedig ez lustaságban és egykedvűségben nyilvánul meg. Fogyókúrás italpor kalium chloratum és a kalium sulfuricum - 6-os számú Schüssler-só - felváltott fogyókúra homeopátia, illetve a natrium sulfuricum - es számú Schüssler-só - alkalmazása általános méregtelenítő hatással bír.

fogyókúra homeopátia fogyókúra 60 év felett

A kalium sulfuricum mindenekelőtt a máj kiválasztását és méregtelenítését serkenti, a natrium sulfuricum pedig speciális máj- és epeszer, és kiválasztja az anyagcsere-folyamatok során felszabadult mérgeket.

Hasznoskiadványok