Fogyókúrás hamburger. Diétás hamburger házilag, háromperces zsemlével

Hamburger diétás buciban

A férfiember fogyókúrás hamburger szenvedélye a sör mellett a hamburger.

paradicsomlé fogyókúra fogyás akupunktúrával budapest

A jó nagy hamburger, sok hússal, sok szósszal, sok sajttal és persze lehetőleg mindenből duplán, ami miatt természetesen a kalóriatartalma is dupla annyi. Ám, ha te otthon, saját alapanyagokból próbálod meg elkészíteni, akkor úgy alakíthatod át, hogy rögtön nem lesz annyira hízlaló és nem lesz olyan lelkiismeretfurdalásod sem az elfogyasztása után.

A titok ugyanis az, hogy miből is készül. Lássuk akkor pontosabban, hogy mit kell ahhoz másként csinálni, hogy ne legyen annyira kalóriadús a házi diétás hamburger, ám ugyanolyan finom maradjon, mint a hizlaló, eredeti változatuk.

kitozán fogyókúra 1000 kcal étrend

A diétás hamburger 3 titka Buci Első lépésként a buciról kell beszélni. Ha a klasszikus bucit nézzük, akkor fogyókúrás hamburger sima lisztes, sok cukros és jó sok kalóriát tartalmazóra gondolunk.

fogyás 75 kg-ról keto actives vélemény

A diétás hambuerger esetében viszont nekünk olyanra van szükségünk, ami nem ilyen, ezért mindenképp érdemes teljes kiőrlésű lisztből elkészíteni, a cukrot pedig nagy méértékben visszafogni vagy teljesen elhagyniígy máris tettünk egy — jó nagy - lépést az formánk megőrzése érdekében. Gondolj csak bele… Egy grammos buci esetében a sima változat eléri a kalóriát, még egy teljes kiőrlésű a at sem.

Azért ez igen látványos!

fogyokuras etrend fogyokura kaloria szamolassal

Hasznoskiadványok