Fogyokuras zserbo

Cukormentes zserbó recept
Recept nyomtatása A zserbó az egyik legnépszerűbb süteményünk, a bejgli mellett a másik kedvenc édesség a karácsonyi asztalon. Az édes csoki a savanykás baracklekvárral és dióval tökéletes ízkombinációt alkot. Emellett pedig a zserbó előnye, hogy sokáig eláll. Még talán finomabb is, ha áll néhány napig, mert az ízek összeérnek.
A zserbó megálmodója Emile Gerbeaud cukrász, aki Franciaországban és Angliában töltött évek után Magyarországon nyitott cukrászdát ben, a mai Vörösmarty-téren, ahol különleges fogyokuras zserbo közt megtalálható volt a zserbó is. Néhány tanács zserbósütéshez A zserbó egy drága sütemény, hiszen sok lekvár kell bele és a dió sem olcsó mulatság, így ha már zserbósütésbe fogunk, ne spóroljunk semmivel.
Házi baracklekvárral dolgozzunk!
Diétás zserbó – cukormentes élvezet
Ha nem főzünk be lekvárt nyáron, inkább kérjünk egy üveg lekvárt a családtól, barátoktól, de bolti lekvárból nem lesz az igazi.
Szánjunk időt az elkészítésre! A zserbót elkészíteni nem nehéz, viszont elég időigényes.
Este 6 után már inkább ne álljunk neki! Zserbó Recept A diót daráljuk le, keverjük össze a porcukorral és reszeljük bele egy citrom héját, majd tegyük félre. Az élesztőt futtassuk fel a langyos tejben egy evőkanál kristálycukorral. Hagyjuk 15 percig állni, míg a többi hozzávalót kimérjük, előkészítjük.
Ettől tuti lefogysz: Tojás fogyókúra 1. rész - BF
A lisztet keverjük össze a porcukorral. Majd a lisztes keveréket a vajjal morzsoljuk fogyokuras zserbo alaposan a tenyerünk közt. Addig morzsoljuk, míg az egész apró morzsás állagú nem lesz. Adjuk hozzá a két tojás sárgáját, a csipet szódabikarbónát és felfuttatott élesztőt a tejjel.
A tésztát gyúrjuk össze, addig, míg a tészta el nem válik a kezünktől. Egy 35×40 cm-es tepsit vajazzunk, majd lisztezzünk ki.
Sütőpapírt is használhatunk! A tésztát a sodrófára tekerve emeljük át a tepsibe és vágjuk pontosra, hogy passzoljon.
Ahol túllóg a tészta, vágjuk le és toldjuk meg vele a lyukas részeket. Kenjük meg a tésztát jó adag baracklekvárral.
A töltelék hozzávalóit alaposan össuekeverjük, majd félretesszük. A tésztához az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben kevés fruktózzal vagy sima cukorral. A liszthez hozzákeverjük a sót, majd a vajjal, margarinnal összemorzsoljuk, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a tojás sárgákat, az egész tojást, az édesítőt vagy cukrot és jól összedolgozzuk.
Majd szórjuk meg a cukros, citromhéjas dióval. Majd jöhet a következő réteg.
- Поднял посверкивающую полуавтоматическую «беретту» и нацелил ее на дверь, а потом опустил себе на колени.
- Pin on Receptek
- Pin on cukormentes édesség
- Hogyan fogyjunk le 1 hét alatt
- Я думала, что она мне заплатит, но ничего не вышло.
- Zserbó - Kemény Tojás receptek képekkel
- Bodybuilding étrend
- Diétás zserbó – cukormentes élvezet | Érezd Magad Jól - Diéta és Egészséges életmód
Fektessük rá a következő réteg tésztát, kenjük meg a fél üveg lekvárral, szórjuk rá a maradék diót és végül nyújtsuk ki a harmadik gombóc tésztát, ami a zserbó teteje lesz. A tészta tetejét szurkáljuk meg néhány helyen egészen a tepsi aljáig. Majd takarjuk le a zserbót egy tiszta konyharuhával és 1 órát pihentessük.
Ha letelt az egy fogyokuras zserbo, melegítsük elő a sütőt fokra és süssük a zserbót 35 percig, míg a teteje aranybarna nem lesz. Várjuk meg míg langyosra hűl a zserbó, és utána készítsük el a csoki mázat.
A mázhoz keverjünk ki 6 evőkanál porcukrot, 6 evőkanál holland kakaóval. Öntsük hozzá a forró vizet és a kávéskanál olajat, hogy fényes legyen, majd egy kézi habverővel keverjük simára.
- Чьи-то стальные руки прижали его лицо к стеклу.
- Pin on sütemény
- Pin on süti, édesség
- Villám fogyókúra
- «В этом нет необходимости», - ответил на это Беккер.
- Címke: diós | Fittdiéta
- Hogyan lehet gyorsan fogyni
- Cukormentes zserbó recept kata vinczene 57 konyhájából - tiroljobs.hu
Simítsuk vékonyan a zserbó tetejére egy spatulával, vagy kanállal. Lehet, hogy nem olyan szép egyenletes, mintha tortabevonóval dolgoztunk volna, de sokkal finomabb!
Egy éjszakát, vagy legalább néhány órát hagyjuk száradni a mázat. Másnap szeletelhetjük is a zserbót! Mindig csak annyit, amit épp megeszünk, nehogy kiszáradjon. Vágjuk vékony téglalapokra, vagy rombusz alakúra!
A eredteti receptet a gasztroangyal.