Fogyás hipnózis. Fogyókúra hipnózissal: lehetséges? Megkérdeztük a szakembert - Fogyókúra | Femina

fogyás hipnózis

8 kg fogyás 1 hónap alatt koffeinmentes instant kávé hatása

Ha sokféle diétát kipróbáltál, de egyik sem váltotta be fogyás hipnózis hozzájuk fűzött reményeidet, talán megfordult már a fejedben, hogy más úton - talán a hipnózis felől - közelítsd meg a problémát. Hipnózis segítségével fogyni természetesen nem azt jelenti, hogy valahol az alvás és az ébrenlét között hirtelen leolvadnak rólad a kilók.

Hogy tisztábban láthasd, milyen esetekben lehet hatékony eszköz a hipnózis fogyás hipnózis fogyásban, olvasd el az alábbi Jankai János hipnoterapeutával készült interjúnkat.

legjobb étvágycsökkentő tea fogyas gyogyszer

A hipnózis egy kitűnő módszer, melynek segítségével könnyen és egyszerűen hozzáférhetünk az elme azon részéhez, ahol a megfelelő szuggesztiókat elhelyezve, olyan fizikai szintű változásokhoz segíthetjük hozzá a klienst, mint például a fogyás.

Sokan félelemmel tekintenek rá, mások pedig irreális elvárásokat támasztanak felé. A hipnózis, mint minden egyéb módszer, fogyás hipnózis a pszichével foglalkozik, csak a gondolatok átalakításának szintjéig képes úgymond beavatkozni.

regenor vélemények gyakori kérdések osteoporosis étrendje

A lényegi különbség más segítő tevékenységekkel összevetve, hogy más technikákat alkalmaz. Ám a fogyás sikerét hatékonyan és eredményesen tudja támogatni. Ezek a túlsúly leggyakoribb okai!

hogyan fogyjak 5 kilót 2 hét alatt regenor fogyás tapasztalatok

Ha valaki csak fogyni akar, két lehetőség kínálkozik. Az egyik a személyes találkozókon keresztül zajló munkafolyamat, a másik pedig az önhipnózis hanganyag segítségével fogyás hipnózis fogyás.

Ha az előzőt választja valaki, tisztázni kell mindent, ami a hipnózissal kapcsolatos: át kell beszélni, miként fejti ki a hatását, illetve mi az, amitől a kliens esetleg tart. Ezek után különböző technikák segítségével létrehozzuk a hipnotikus állapotot, melyen keresztül elültethetőek azok az utasítások, amelyek szükségesek a fogyás sikeréhez.

fogyás 50 felett férfi diéta férfiaknak

Ha az önhipnózist választja valaki, akkor miután tisztáztuk a lényegi kérdéseket, egy úgynevezett alapozást kap, ami elősegíti a hanganyag otthoni használatát. Ha valaki nem csak fogyni szeretne, értelemszerűen más irányt vesz a találkozó.

  • Mibiomi patches hol kapható
  • Mit egyek vacsorára hogy fogyjak
  • Fogyás hipnózisban

Ezenkívül módosítani kell az fogyás hipnózis szokásokat, melybe többek között beletartozik az esti vagy épp a napközbeni nassolás, az egészségtelen táplálkozás fogyás egészségesen még sorolhatnánk. Az is fontos továbbá, hogy alakítsunk a kliens önmagához való viszonyán. Például ilyen mechanizmus lehet az, hogy az éhség érzetét összekötjük a szomjúsággal.

Kapcsolat Fogyás hipnózissal A fogyókúra általában nehezen megy, és ha fogyunk is egy keveset az intenzív koplalás és gyötrő testgyakorlatok eredményeként, általában rövid időn belül visszahízzuk. Ennek egyik oka az, hogy az intenzív koplalás kezdetén a szervezetünk lecsökkenti az alapanyag-szükségletét, ily módon próbálja fenntartani a korábbi testsúlyt.

Így valahányszor, amikor a kliens úgymond feleslegesen megéhezik, azonnal kiszárad a szája, és evés helyett inkább vizet kíván, aminek az elfogyasztásával tisztítja, méregteleníti a szervezetét, és elősegíti a fogyást.

Hasznoskiadványok