Genetikai diéta

genetikai diéta

genetikai diéta

Genetikai anyagcsere típus mérésről röviden és tömören Sze 25, Nem csak az a kérdés, hogy általánosságban mi egészséges, hanem hogy az ÉN testemnek mi jó és mi az, ami helyesen táplálja! Ahogy külső tulajdonságaink, mint például a szemünk színe, hajszínünk, testalkatunk eltérnek, úgy belső tulajdonságaink is egyedi jellemzőket mutatnak. A szerveink mérete, idegrendszeri, bélrendszeri működésünk, vércsoportunk, terhelésre mutatott reakciónk, érzéseink mind különbözőek.

Az egészséges táplálkozás 5 kulcslépése

Miért gondoljuk mégis azt, hogy hasonló a táplálkozási szükségletünk, hogy mindenkinél beválik ugyanaz a diéta, és mindenkinek egyaránt egészségesek bizonyos élelmiszerek? Ráadásul magadat okoltad, hogy egy idő után nem volt elég kitartásod betartani az ajánlásokat? Nem Te voltál a hibás!

Mindössze annyi történt, hogy a választott étkezési program nem felelt meg a Te tested paramétereinek, ugyanis ami az egyiknek jó, nem biztos, genetikai diéta a másiknak is!

  • Diéták betegségekre
  • Mit tartalmaz a csomag?

Ne kísérletezz az egészségeddel! Csak azt kövesd, ami valóban Neked való! A Horisan Metabolic Typing módszerről Genetikai diéta módszer több mint 60 évnyi tudományos kutatás eredményeként született meg, és egy EVA egészségügyi minősítésű mérőműszer segítségével határozza meg az egyéni paramétereket, melyet dr.

  • Étvágycsökkentő antidepresszáns
  • Az elvégzendő vizsgálatokat javasolt minden esetben előzetesen szakorvossal vagy háziorvossal egyeztetni!

Klaus Genetikai diéta. Holzrichter német orvos és természetgyógyász fejlesztett ki.

Azon az alapvető tényen alapul, hogy különbözőek a táplálékokra adott reakcióink, így kizárólag a személyre szabott étrend hatásos. Elsődleges célja, hogy a megfelelő táplálkozással a sejtek működése helyreálljon.

Ennek következménye többek között a testsúlycsökkenés, a sportolói teljesítmény növekedése, az általános közérzet javulása.

genetikai diéta

Ráadásul, mivel az elfogyasztott élelmiszer hat az idegrendszerre és a hormonrendszerre, így azt is befolyásolja, hogy mennyire vagyunk lusták, motiválatlanok, depressziósak, pörgünk túl, leszünk indulatosak, veszünk el a részletekben stb.

Az emberek egyedi tulajdonságaik szerint különböző agyagcsere típusokba sorolhatók. Az anyagcseretípus-mérés segítségével megtudhatod, hogy mely élelmiszerek jók Neked, melyeket érdemes kerülnöd, illetve, hogy tested genetikai adottságai alapján milyen arányban ajánlott szénhidrátot, zsírt és fehérjét fogyasztanod.

A módszer a hormonális sajátosságokat is figyelembe veszi, így genetikai diéta is kiderül, hogy melyek a számodra kifejezetten hizlaló élelmiszerek, mert lehet, hogy elsőre meglepő módon van, aki a koffeintől vagy a csípős fűszerektől hízik, és nem a bennük található kalóriatartalom, hanem a hormonháztartásra gyakorolt hatásuk miatt.

genetikai diéta

Hasznoskiadványok