Gyakori Kérdések

A beküldött jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, az adatok egyeztetése miatt. pl. nyelvtudás, munkakör, tapasztalat, melyik régióban szeretne dolgozni stb. Ezt követően mi megírjuk a motivációs szövegedet és szakszerűen elkészítjük az önéletrajzodat vagy feltöltheted hozzánk a már meglévőt vagy a munkahelyi referenciádat ha van, ezután mi elindítjuk a pályáztatásodat. Az ausztriai állásajánlatokat közvetlenül továbbítjuk hozzád. Külön kérésre vállaljuk a levelezések lebonyolítását és telefonos megbeszéléseket az osztrák munkaadókkal.

Jelentkezhetsz telefonon is a jelentkezéshez szükséges adatok megadásával.

A kapcsolattartás e-mailben, telefonon vagy facebookon lehetséges.

Neked csak várnod kell az első állásajánlatok megérkezéséig, amiket e-mailben fogsz megkapni. Az ausztriai állásajánlatokat továbbítjuk neked. Vagy közvetlenül  az ausztriai munkaadók fognak telefonon keresni téged.

Egyes munkakörökben (pl. mosogató, takarító) elég lehet a minimális nyelvtudás. Egy alapszintű német nyelvtudás kötelező a munkavégzés megértése miatt! Akik abszolút nem beszélnek németül, azoknak nem tudjuk garantálni a munkát, mivel az ausztriai hotelek munkaadói megkövetelik a minimális német nyelvtudást!

Igen, párok jelentkezését is fogadjuk.

Igen, az adatok egyeztetésekor megadhatod a kívánt helyet is, hogy Ausztrián belül hol szeretnél munkát vállalni.

A szolgáltatás díját banki átutalással tudod rendezni

Az Alap Szolgáltatás díja: 30.000 Ft/fő

A Teljeskörű Szolgáltatás díja: 36.000 Ft/fő

Az Alap Szolgáltatásban az állásajánlat beérkezése után a jelentkezőnek magának kell felvennie a kapcsolatot a munkaadóval: levelezések lebonyolítása, telefonos megbeszélések, időpontok, esetleges interjúk leszervezése a munkaadókkal a jelentkezőt terheli.

A Teljeskörű Szolgáltatásban az állásajánlat beérkezése után mi vesszük fel a kapcsolatot a munkaadóval: levelezések lebonyolítása, telefonos megbeszélések, időpontok, esetleges interjúk leszervezése a munkaadókkal a mi feladatunk.

Fontos, hogy ezekre az alapvető kérdésekre megkapd a választ!

  • Munkába állás időpontja Mikor kell munkába állnod hivatalosan, kiutazás dátuma, megbeszélések a munkába állás előtt
  • Havi fizetés A fizetésed összege a munkaszerződés szerint
  • Heti munkaóra száma Hány órát kell egy héten dolgoznod
  • Szabadnapok, szabadság Heti hány szabadnap jár és hány nap fizetett szabadság
  • Elvárások Milyen elvárásai vannak a munkaadónak pl. német nyelvismeret, szakmai tapasztalat stb.
  • Munkaszerződés Melyek azok, amiket magába foglal a munkaszerződésed pl. túlórák, ünnepnapokon való munkavégzés, plusz juttatások stb.
  • Szállás és ellátás Ingyenesen biztosít-e a hotel szállást és étkezést vagy egy meghatározott összegért cserébe biztosítja ezeket munkaadó, illetve a szállás távolsága a munkahelytől, szállás típusa: külön apartman vagy a munkahelyen belüli hotelszoba, a szoba felszereltsége pl. wifi, egyszemélyes ágy stb. Az egyéb szolgáltatások amiket igénybe vehetsz pl. parkolási lehetőség, mosási lehetőség stb. Az étkeztetés kérdése, hogy napi hányszori étkezést vehetsz igénybe, szabadnapokon jár-e, az étkezés időpontjai stb. 
  • Munkaruha  Munkaruhát biztosít-e a munkaadó és milyen kikötések vannak az öltözködésben a munkaidő alatt 

További információkat itt találsz: tiroljobs.hu/blog/

Ha további kérdésed van, írd meg nekünk info@tiroljobs.hu címre

vagy látogass el a Facebook oldalunkra!

Hozzászólások lezárva