Iifym diéta.

Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű?

Az IIFYM egy olyan étrend, ahol az egyes makrotápanyagok meghatározott mennyiségét fogyasztja naponta a kalóriabevitelen belül.

Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű?

Ez abban iifym diéta a legtöbb diétától, hogy azoknak, akik követik, nincsenek élelmiszer-korlátozások vagy kötelező ételek. Valójában nincsenek olyan étrendi szabályok, amelyeket be kell tartani, vagy akár egy olyan struktúra, amelyet a nap folyamán be kell tartani.

Hozzávalók:

Caitlin Cipész Hadd mondjak egy példát a legjobban szemléltetésre. A múlt héten felhívtam egy új klienst. Hívjuk Sarah-nak.

WHAT I EAT IN A DAY REVERSE DIET

Sarah 16 éves középiskolás diák, aki kórtörténetében korlátozó étkezési rendellenességet ED jellemez, amelyet rendkívüli súlycsökkenés jellemez az ömlesztéssel és az öblítéssel.

Fogyókúra teakeverék mesélt az ED-ről, azt mondta nekem, hogy néhány hónap múlva megverte, és most az iifym diéta egészséges testsúlyának tartott, és iifym diéta ételeket fogyasztott, amelyeket soha nem evett volna.

Érdeklődtem, mivel tudom, hogy bármilyen típusú étkezési rendellenességeket nehéz legyőzni, és szerettem volna hallani, hogy tette.

iifym diéta

Amíg beszélgetésünk folytatódott, Sarah elmagyarázta, hogy a rugalmas fogyókúra miatt képes legyőzni az ED-t. Megtudtam, hogy Sarah valóban olyan ételeket épített be, amelyeket korábban megesküdött az étrendjébe nagy elismerés az IIFYM-nekde még mindig küzdött az ED rögeszmés, mentális aspektusával.

Citromos csirke Orzo leves

Folyamatosan számolta, mit evett, mérte az adagokat, szenvedést érzett az étel körül, és képtelen volt azonosítani saját éhségérzetét és jóllakottságát. Nem látott dietetikust, és nem dolgozott iifym diéta, és nem kapott semmilyen mentális vagy fizikai orvosi tanácsot az új kezelés megkezdése előtt.

iifym diéta

Nancy Chen Ehelyett fizetett egy fitnesz szakembernek, akit az Instagram-on talált, hogy makrotápanyag-terjesztést biztosítson számára. A zsírbevitel félelmetesen alacsony volt, és a fehérjebevitel közel megduplázta a Sarahnak ténylegesen szükséges mennyiséget.

  • Fordított étrend A IIFYM diéta elfogyasztja-e azt, amit szeretne
  • Mennyit lehet fogyni 1 hét alatt
  • IIFYM diéta Hogyan lehet fogyni mindent enni
  • Keto vs Makró Melyik a jobb makró diéta terv a gyors fogyáshoz • IIFYM • Számolja ki a makrókat

Kendra Valkema Mi a veszély ebben a kérdésben? Nos, a kezdéshez a test csak iifym diéta mennyiségű fehérjét képes feldolgozni időnként és naponta.

iifym diéta

Az összes felesleget a veséknek kell kiszűrni és kiválasztani, rengeteg túlzott stresszt okozva a szerveken, ami idővel csökkent funkcióhoz vezethet. Nem beszélve arról, hogy Sarah még mindig növekszik, és étrendi zsírra van szüksége a megfelelő kognitív funkcióhoz az iskola alatt, és ami még fontosabb a növekedés szempontjából.

  • Mi az az IIFYM étrend? | Makro diéta útmutató - MYPROTEIN™
  • Fogyáshoz diéta
  • Citromos csirke Orzo leves makró diéta terv a gyors fogyáshoz • IIFYM • Számolja ki a makrókat
  • Mimi Fitness: A flexible dieting, vagy IIFYM alapjai

Nagy a címzettek problémája, hogy képesítéssel és egészségügyi háttérrel nem rendelkező emberek büntetés nélkül adhatnak helytelen táplálkozási tanácsokat idegeneknek beleértve a kiskorúakat is. Regisztrált dietetikusként ezt dühítőnek tartom.

iifym diéta

Igazságtalan, erkölcstelen és egyenesen undorító, hogy megfelelő képzettség és igazolás iifym diéta adjunk étrendi tanácsokat a iifym diéta kényes és érzékelhető elméknek.

A fitnesz szakember szakadt ki a fejéből, hasizomra minden lány Ausztráliától az Egyesült Államokig álmodozott, de ez nem ad jogot neki, és nem is azt jelenti, hogy rendelkezik oktatással ahhoz, hogy bárkinek étrendi ajánlásokat adjon.

iifym diéta

Ez véleményem szerint orvosi elhanyagolás. Denise Uy Folytattam a munkát Sarah-val. Egyelőre a tápanyagszintjét biztonságos és megfelelő mennyiségre állítjuk.

Clean eating vagy flexibilis diéta?

Sarah és én továbbra is együtt fogunk iifym diéta, hogy elmozdítsuk az IIFYM-től, mivel mindketten egyetértünk abban, hogy a makrotápanyagok és minden, amit elfogyasztasz, számlálása nem élvezetes vagy fenntartható életmód, és önmagában a rendezetlen emberek álcázott formájának tekinthető.

Arra buzdítok mindenkit, hogy másodszor kitalálja a közösségi médiában kapott egészségügyi információkat, és új kezelési rend megkezdése előtt kérje ki szakemberek tanácsát.

iifym diéta

Hasznoskiadványok