Karból fogyás, Szeretnéd eltüntetni a karhájat? Akkor ezt tudnod kell! - Ripost

Hogyan lehet lefogyni a karból

Szerző: Ripost A nők számára sajnos gyakrabban jelent gondot a karon lerakódó háj, mint a férfiaknak — egyszerűen azért, mert karból fogyás női szervezet leginkább a csípőn, a combon és a karon raktározza a zsírt.

Ráadásul vannak olyanok is, akik még inkább ki vannak téve a zsírlerakódás veszélyének. De nincs minden veszve.

karból fogyás l karnitin fogyas

Vannak olyan szabályok, amelyeket érdemes betartani ahhoz, hogy hamar feszesebb legyen a felkarod. Ne a helyi edzésre koncentrálj Sajnos helyileg nem lehet fogyni — vannak olyan testrészek, ahonnan nehezen fogysz le, míg más helyről szinte azonnal lemegy a zsír, ha edzeni kezdesz.

Kapcsolódó kérdések: Hogyan fogyjunk a karunkról? Tihanyi László Szeretné tudni, hogyan tudna kifejezetten a karokról fogyni? Ha igen, jó helyen jár. Íme, néhány egyszerű és hatásos tipp. Egy-egy pontról fogyni nehéz, hiszen zsíreloszlás a genetikai térképünktől függ.

Ha a karodon zsírt akarsz égetni, karból fogyás mindenhol égesd a zsírt. Legalább hetente háromszor végezz interval-edzést Az intervallumos edzés, amelynek során a magas intenzitású gyakorlatokat rövid pihenő-időszakok váltják, a legjobb a zsírégetéshez. Ilyenkor ugyanis nemcsak az karból fogyás idején ég a zsír, hanem még az utána következő 24 órában is — ez az edzésforma ugyanis magasabb fokozatba kapcsolja az anyagcserédet.

karból fogyás egészséges étrend összeállítás

Végezz minél több olyan gyakorlatot, ami a teljes testet megmozgatja, és legalább hetente háromszor sportolj így. Akkora súlyt válassz, amellyel ismétlést tudsz végrehajtani Sok nő fél a nehéz súlyzóktól, mert attól tart, hogy túl izmos lesz — ám a női szervezettel csak nagyon eltúlzott edzés mellett történhet ilyesmi.

A nehéz súlyzókkal végzett edzés felpörgeti karból fogyás alapanyagcserét, ami pedig azt eredményezi, hogy a test kevesebb zsírt raktároz. Akkora karból fogyás válassz az edzéshez, amelyikkel ismétlést tudsz végrehajtani, úgy, hogy az utolsó ismétlést már alig bírod.

karból fogyás fogyás fehérjével

Ha erőlködés nélkül ször ismétled a gyakorlatot, akkor nehezebb súlyzóra van szükséged. Minden étkezésnél egyél gramm fehérjét Ha elegendő fehérjét fogyasztasz, az segít az izomépítésben, a zsírégetésben, valamint abban, hogy sokáig jóllakottnak érezd magad.

Az izomépítéshez a test egyszerre gramm fehérjét tud felhasználni — ha ennél többet fogyasztasz, az az energiatermelést segíti, vagy zsírként raktározódik el.

karból fogyás májkímélő diéta étrend

A fehérje izomépítő hatása akkor érvényesül a legjobban, ha a nap folyamán elosztva fogyasztod a fehérjeadagokat — a legjobb, ha minden étkezésnél gramm kerül a tányérodra. Végezz tricepsz-gyakorlatokat Bár helyileg nem tudsz zsírt égetni, ha felépíted a karizmaidat, akkor mindenképp feszesebbek, formásabbak lesznek a karjaid.

Bizonyos testrészek karcsúsítása vagy feszesítése még a sokak által mumusnak tartott fenék vagy comb formálásánál is nehezebb.

Végezz minél több tricepsz-gyakorlatot, például lórúgást, összetett kézfejjel végzett fekvőtámaszt, vagy fordított fekvőtámaszt.

Hasznoskiadványok