Keto fogyás, Kövess minket

A ketogén diéta 6 aranyszabálya
  • Miért a ketogén diéta a leghatásosabb étrend fogyáshoz?
  • Ketogén diéta a legjobb módszer, ha fogyni akarsz!
  • Ketogén diéta a legjobb módszer ha fogyni akarsz – BÁLINT JÁNOS
  • Miért annyira népszerű a ketogén diéta?

Brie Simeoni belefáradt abba, hogy túlsúlyos, egészségtelen, és képtelen találni magának méretes és csinos ruhákat. Az akkor még erősen elhízott nő változásra vágyott, és elkezdett kutakodni a fogyókúra témájában.

A ketogén diéta egy szénhidrátokban szegény, zsírban gazdag fogyókúra.

Keto fogyás életmódváltást első napján kezdte egy nyári diéta fogadalommal, amit mostanra már több mint egy éve tart. A leadott 33 kiló magáért beszél, ám a kemény munka nemcsak a csinos külső, de a jobb egészség miatt is megérte.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Brie fogyástörténete Brie számára a végső lökést az adta meg a súlyvesztés elkezdéséhez, hogy hiába imádta a divatot, egyre kevesebb helyen voltak akkora ruhák, melyek méretesek lettek volna rá. Szeretett volna karcsúbb és boldogabb lenni.

kalória táblázat fogyáshoz

Ahogy sokan mások, a fiatal nő a szilvesztert keto fogyás tökéletes alkalomnak, hogy új életet kezdjen. A korábban kampányszerűen végzett diétákhoz képest nagy különbség volt, hogy Brie most mindennek alaposan utánajárt, és sokat tanult. Számos kutatás és cikk elolvasása után döntött a ketogén étrend mellett, mely jól illeszkedik az ízléséhez és megszokásaihoz. A diéta első napja óta a változás szinte drámai.

olcsó fogyókúra tabletta

A post shared by Sugar Free Brie sugarfreebrie on May 8, at am PDT Korábban Brie nem szívesen főzött magára, ezért éttermekben evett, vagy félkész ételeket vásárolt. Ha mégis főznie kellett, akkor is a keto fogyás részesítette előnyben. További problémát jelentett az alkohol, ugyanis a fiatal nő egyre gyakrabban egy-egy üveg bort is bontott a vacsorái mellé.

legegyszerűbb fogyókúra

A helyzet gyors romlásához erősen hozzájárult a heti két-három borozás hétköznapokon és még pár bulis este hétvégén a barátokkal. Eleinte a szénhidrátok kiiktatásával kezdte, de csak az olyan forrásokkal foglalkozott, mint a kenyér, a tészták vagy a burgonya.

Írta: Váczy Anikó Vitathatatlan, hogy a ketogén az egyik legnehezebben betartható diéta, emiatt ne csodálkozz, ha már néhány nap után legszívesebben feladnád az egészet. De itt vagy egy könnyebb verziója, ha mégis így szeretnél fogyni. Mindenképp le kell mondanod kedvenc, szénhidrátban dúskáló ételeidről, majd rájössz, hogy még a diabetikus nasikat is törölnöd kell a bevásárlólistáról.

Kis utánaolvasást követően azonban rájött, hogy ez nem elég. Ahogy áttért a nettó szénhidrátmennyiség számolására, sokkal könnyebb dolga lett.

dia wellness diéta

Ez a módszer nem a tápanyagok elhagyására biztat, hanem segít keto fogyás szénhidrátokat bevinni, melyek csökkentik az étvágyat. A post shared by Sugar Free Brie sugarfreebrie on May 12, at pm PDT Brie étrendje végre nemcsak salátákból és párolt zöldségből állt, hanem elkezdett kiadós ételeket enni. Most egy ételben általában valamilyen fehérjeforrás játssza a főszerepet, melyet zöldségek, sajt és vaj kísérnek.

Hasznoskiadványok