Motiváció fogyáshoz. Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél

Elhoztuk a 10 legjobb motivációt a sikeres fogyókúrához

motiváció fogyáshoz

Szerző: Teremy Motiváció fogyáshoz A motiváció fogyáshoz nem könnyű, tulajdonképpen nagyon nehéz. Amióta a diéta és fogyás körül forognak a mindennapjaim egyre jobban látom, hogy nem az a kihívás manapság, hogy ki hány kilót fogyott, hanem, hogy megvan-e a megfelelő motiváció fogyáshoz nálad.

Sokkal, de sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő motivációt manapság, hiszen nagyon sokan homokba dugják a fejüket. Bármilyen jó motiváció fogyáshoz vezethet Alapesetben úgy állunk hozzá, hogy nagyon megterhelő a keto diéta rendelés odafigyelni az étkezésünkre.

2. Teszteld magad!

Nem vitás, van akinek sosem sikerülhet. Júlia Az a gond, hogy ezt csak az tudja megtapasztani, aki segítséget is kér. Segítséghez pedig fogyni akarás kell, a fogyáshoz pedig motiváció. Valaminek lennie kell, amiért neki kezdünk ennek, hisz itt nem pár napról van szó, hanem több hónapról és a fogyásban nincs szabadnap.

motiváció fogyáshoz

De mint látjátok Júliának csak meg kellett tapasztalni és magától rájött van kiút és van lehetőség helyes diétát választani. Saját motiváció fogyáshoz Elmesélem nekem mi volt a motivációm a fogyáshoz.

Először is tudni kell, hogy én is a mozgáshiánytól híztam el.

Bármilyen jó motiváció fogyáshoz vezethet

Legalábbis azt hittem. A mai fejemmel tudom, hogy azért, motiváció fogyáshoz lecsökkent az aktivitásom és megmaradt a régi étkezési szokásom vagyis nem mozogtam le a felesleges kalóriákat, de valójában csak tudatosabban kellett volna ennem. A mozgás jó és egészséges, de ha nincs mögötte diéta, akkor semmit nem ér. Mikor a csúcson voltam vagyis 84 kilósan még nem tudtam, motiváció fogyáshoz valójában már túlsúlyos vagyok, de azt igen, hogy nagyon elszaladt velem a ló, ennyi még sose voltam.

Volt egy nap az életemben, amikor a súlyom láttán elhatároztam, hogy változtatnom kell.

motiváció fogyáshoz

Nekem az volt a motiváció a fogyáshoz, hogy ilyen kövér még nem voltam, és vékonyabb akartam lenni. Ez olyan jól sikerült, hogy 25 kiló fogyás után, most itt írom ezt a blogot és másoknak segítek sikerrel.

Motiváció fogyáshoz amikor megláttam a rekord magas súlyomat a mérlegen, akkor tudtam, hogy itt a vége és motiváció fogyáshoz kell valamit.

motiváció fogyáshoz

Ez elindított a változás felé, de ez még nem elég. Hiába van meg a kezdeti lendület vannak, akik pár nap vagy hét után elveszítik azt és megunják.

Gondold el, hogyan néznél ki vékonyan

Úgy látom, hogy én azért nem tudtam elveszíteni ezt, mert fogytam, és volt sikerélményem. Sőt volt egy pont hónapokkal később, amikor azt éreztem, fogyi bogyó diétázni tök jó buli, és még élveztem is.

motiváció fogyáshoz

Te is állandóan éhezel? Te sem salátán akarsz élni? Töltsd le az ingyenes anyagunkat!

  • Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél Life.
  • Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! | Diéta és Fitnesz
  • Mentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnél

Hová küldjük? Teremy Alex.

motiváció fogyáshoz

Hasznoskiadványok