Regenor tabletta, RegEnor adagolás - RegEnor DIÉTA - Hogyan kell használni?

regenor tabletta

Regenor IMMUN 30 mp

A RegEnor -t gyermekek is szedhetik 6 éves kortól: Adagolás gyerekeknek: éves korig: 3 x 5 ml naponta, 10 év és 50 kg felett 3×10 ml. Csak az első adagot lehet étkezés előtt vagy után meginni.

  • Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.
  • REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség
  • Új diéta szerzői útmutató
  • Savanyú káposzta, savanyított saláták, Barbecue-szószok, élesztővel készült termékek, ételek, sör, bor, pezsgő sajt a legtöbb fajta fehérkenyér, zsemle, kifli, tejföl, édességek, kechup, majonéz, olajos magvak, mustár, tejtermékek, szárított gyümölcs, kész salátaöntetek, mártások pl.
  • Fogyás idegi alapon

Reggel, tehát van választási lehetőség. Ebéd és vacsora után kizárólag étkezés után szedhető a RegEnor.

regenor tabletta

Az italt jól fel kell rázni, a mérőkupakba önteni a megfelelő mennyiséget, majd egy kicsit a szájban tartva lenyelni.

De fogyasztható úgy is, hogy egy pohár tiszta vízbe öntjük, és megisszuk. Fontos megemlítenem, hogy egyeseknél bizonyos egészségügyi probléma okán néha, csak hetek múltával mozdulnak meg a kilók, de akik kitartóak, azoknak biztosan eredményt hoz a Reg-Enor a megfelelő étrenddel kiegészítve.

A KÚRA MENETE

Mennyi ideig elég egy üveg Reg-Enor? A regisztráláshoz szükséges 3 üveg, ennek megfelelően kicsit több, mint másfél-két hónapig lesz elegendő. Ha emelt dózisban isszuk 3×15 mlegy hónapra két üveg regenor tabletta lesz szükség.

regenor tabletta

A diéta alatt a gyümölcsök fogyasztása fogyás 20 kg tiltott, mert erjedést okoznak a belekben. A Reg-Enor kúra legfőbb célja, hogy az emésztőrendszer helyre álljon, így a tápanyagok felszívódása is tökéletesebbé váljon és könnyebben távozzanak a szervezetben felhalmozódott és raktározódott méreganyagok is.

Ha segítség kell a rendeléshez, hívj hétköznap óra között: Az Ökonet Biocom magyarországi partnercége a GLS futárszolgálattal küldi.

Más élelmiszerek is, mint a vaj vagy a savanyúságoka kúra után regenor tabletta újból visszakerülhetnek az étlapra. De a túl édes sütemények, ill.

regenor tabletta

Hasznoskiadványok