Rólunk

Külföldi munka? Akkor Ausztria!

Miért is állítjuk ezt? Azért, mert a magyarországinál jóval magasabb fizetések várják a munkavállalókat és rengeteg plusz juttatás, amire jogosultak az ott dolgozó magyarok is! Ilyen például a 13. és 14. havi fizetés vagy az ingyenes szállás és étkezés lehetősége. A kint élő emberek magas színvonalú szociális és egészségügyi ellátásban részesülnek. Ausztria közel van, így a hazalátogatás sem akadály, ha valaki a szabadságát itthon szeretné eltölteni. Ezen kívül még rengeteg előny, ami miatt érdemes Ausztriában gondolkodni.

8 ok, amiért érdemes Ausztriában munkát vállalni

Magas bérezések

 Az ország közelsége

Szakmai fejlődés, jövő anyagi megalapozása

 A német nyelv tanulásában fejlődés

 Szép, barátságos környezet

 Hivatalosan bejelentett osztrák munkaviszony

 Egyéb juttatások (pl. borravaló, szezonpénz, szabadságpénz, 13. 14. havi fizetés stb.)

A legtöbb ausztriai szálloda, hotel vagy vendéglátó egység szállást és étkezést is biztosít a dolgozói számára.

Miért válassz minket?

Az önálló álláskeresés időigényes és nehéz feladat elé állítja az embert. Sok esetben válaszlevél sem érkezik a kiszemelt munkahelyről, mivel a jelentkezés nem kelti fel a munkáltató figyelmét. Aki kevésbé beszéli a német nyelvet, hamar nyelvi nehézségekbe ütközhet. A siker sokszor nem garantált. A mi csapatunk a lehető legprofibb módon fog segíteni Neked megtalálni a megfelelő munkahelyet. Mi a legtöbb munkaadónak eljuttatjuk a pályázatodat és kiválaszthatod a számodra ideális állásajánlatot. Ezzel időt és nem kevés energiát spórolhatsz meg! 

Garantáltan pár nap leforgása alatt sok ajánlat közül választhatsz.

Ne bajlódjál motivációs levél írásával, önéletrajz szerkesztéssel, állásajánlatok böngészésével. Bízd ránk a feladatot!

Kiknek ajánljuk?

A Tiroljobs.hu oldal az ausztriai munka és álláskeresés megkönnyítésére jött létre azok számára akik, Ausztriában a vendéglátásban szeretnének elhelyezkedni. Az összes munkakeresőnek, aki ausztriai munkát szeretne vállalni hotelben, szállodában. Szakmai végzettség és külföldi tapasztalattól függetlenül, viszont alap nyelvtudással rendelkezésére állunk! Fő célkitűzésünk az ügyfeleink elégedettsége és hogy minden jelentkező számára megtaláljuk a legideálisabb munkahelyet.

Amit ajánlunk

  • Önéletrajzok megírásában tanácsadás vagy szakszerű elkészítése, fordítása.
  • Segítségnyújtás munkavállalásban és keresésben, kinti hivatalos ügyek intézésében, adó visszatérítésben vagy akár munkahelyváltásban is.
  • Illetve munkaadóval történő levelezések  lebonyolítása, telefonos megbeszélések, interjúk leszervezése.
  • Pályázati anyagok összeállítása és elküldése közel 6.000 ausztriai hotel számára.
  • Ezáltal garantáljuk, hogy nem Neked kell, hanem a leendő munkaadód fog megkeresni téged!

Cégünk kizárólag pályáztatással, pályázati anyag készítéssel és tanácsadással foglalkozik és nem munkaközvetítéssel.

Az alap szolgáltatás díja: 30.000 Ft/fő

A teljeskörű szolgáltatás díja: 36.000 Ft/fő

Szolgáltatásaink tartalmazzák:

Profi Pályáztatás

Saját levelezési rendszert használunk, ezáltal sokkal hatékonyabban és célzottabban tudjuk a jelentkezők anyagát eljuttatni a munkaadókhoz. A mi általunk küldött pályázati anyag előnyt élvez.

Sürgős Munka

Az adatbázisunk használatával a jelentkezők a rövid időn belül megkapják a számukra megfelelő állásajánlatokat, így akár pár hét leforgása alatt munkába állhatnak.

Pénzvisszafizetés

Cégünk garanciát vállal abban az esetben, ha a pályázónak nem érkezik megfelelő állásajánlat, akkor a szolgáltatás teljes összegét visszatéríti.

Hozzászólások lezárva