Testkontroll diéta

Fogyókúra helyett TESTKONTROLL | Rácz Szilvia gyógymasszőr Siófok

Tweet Nincs nagyobb boldogság, mint a szülés utáni napok, hónapok, amikor végre jól meggyömöszölhetjük a gyönyörű, dagi, hurkás gyerekünket.

testkontroll diéta bujtor istván diétája

És nincs nagyobb szomorúság, mint a szülés utáni napok, hónapok, amikor a saját — kevésbé gyönyörű — dagi hurkáinkat vagyunk kénytelenek napra nap gyömöszölni, például bele anyukánk régi farmerjába.

Két okból hoztam össze a szülés utáni állapotot a testkontroll diétával.

Mínusz két kiló négy hét alatt! – Tartós fogyás megreformált Testkontroll-diétával

Egyrészt személyes indíttatásból, mert én pont akkortájt ismerkedtem meg vele, és dobtam le testkontroll diéta alatt a kilenc hónap során felgyülemlett 10 kiló hájat. Másrészt azért, mert a testkontroll egészséges étrend, semmit nem kell megvonni magunktól, bármit szabad, amit megkívánunk, és alapja a sok zöldség és gyümölcs.

Vagyis a szoptatás során biztosak lehetünk benne, hogy a kisebbik hurkás dagi is minden fontos tápanyaghoz hozzájut. A testkontroll diéta felfedezője egy amerikai házaspár, Marilyn és Harvey Diamond.

Testkontroll diéta

Arra ébredtek rá, hogy az emésztés során különböző enzimek termelődnek a gyomrunkban a szénhidrátok és a fehérjék feldolgozásához, melyek kioltják egymást, és ezzel lényegesen megnyújtják az emésztés időtartamát.

Egy komplett ebédet, mely tartalmaz húst, testkontroll diéta vagy rizs köretet, salátát, desszertet, tejterméket és még ki tudja mit, úgy 8 óra megemészteni a szervezetünknek, és ezalatt minden energiát erre fordít.

testkontroll diéta gyors fogyas.net

Míg ha szétválasztjuk a fehérjét a szénhidráttól, óra alatt túljut szegény gyomrunk ezen a procedúrán, a feles energiát pedig fordíthatja másra, például a hurkáink elégetésére. Mik tehát a szabályok? Fehérjealapú étkezés után 4 órán át nem szabad semmit enni. Szénhidráttartalmú érkezés után 3 órán át nem szabad semmit enni.

Fogyókúra helyett TESTKONTROLL

Gyümölcsöt csak délig vagy étkezések előtt szabad enni, úgy, hogy elfogyasztásuk után várni kell 30 percet, míg kiürül a gyomrunk. Az alkoholt cukorrá bontja a szervezet, így csak a szénhidrátos étkezésekkor fogyasztható. Tea, kávé a fenti szabályok figyelembevételével korlátlanul iható. Délig testkontroll diéta nem szabad mást enni, mint gyümölcsöt. Nem kompótot, nem lekvárt, nem almás pitét, hanem csakis friss, lehetőleg az idénynek megfelelő gyümölcsöt.

Testkontroll diéta mintaétrend, Válaszd külön az ételeket - testkontroll diéta - Női Portál

A jó hír, hogy ebből viszont bármennyit szabad. Testkontroll diéta a banánt, igazán jól laktat, és a testkontroll diéta alatt még csak nem is hizlal. Én eleinte vagy hatot befaltam belőle, aztán később, amikor hozzászoktam a szalonnás rántotta mellőzéséhez, már beértem eggyel. A fogyás mégis csodásan beindult. EBÉD kor Értelemszerűen délben történik, hisz ki bírja tovább gyümölcsön? Ehetünk állati fehérjéket, például húst, belsőséget, halat, tojást, tejterméket, DE nem ehetünk hozzá szénhidrát- vagy keményítőtartalmú köretet, vagyis tésztát, rizst, krumplit.

Testkontroll diétás étrend

Sajnos a lisztes főzelék sem fogyasztható. Viszont csinálhatunk egy hatalmas adag zöldsalátát joghurtos öntettel, vagy párolhatunk spárgát, rántás nélküli spenótot, zöld hüvelyű zöldbabot, káposztát, kelkáposztát, brokkolit, karfiolt vagy kelbimbót.

Testkontroll diéta Egy újabb butaság, amiből természetesen könyvet írtak, nehogy már éhen haljon szegény Harvey és Marilyn Diamond, vagyis az elmélet kiötlői. A forgatókönyv a szokásos: adj valami figyelemfelkeltő nevet a diétának, használj könnyen megjegyezhető, ám de banális, és megalapozatlan jelszavakat, és az emberek máris birkanyájként követnek.

Sajnos a magas szénhidráttartalmú zöldségek sem fogyaszthatók a fehérje mellé, amilyen a bab, borsó, lencse, kukorica, és nem ajánlottak a répaságok sem a magas cukortartalmuk miatt. Ha viszont szénhidrátot, akkor csak három órát, így az uzsi előbbre csúszhat egy órával. Háromra-négyre olyan éhesek leszünk, hogy a vasszöget is megennénk, de sajnos azt tiltja a testkontroll. Uzsonnára ehetünk egy kis gyümölcsöt vagy könnyű joghurtot.

Keress receptre vagy hozzávalóra

Testkontroll diéta, a gyümölcsjoghurt kizárt, mert a májtisztítás fogyás nem keverhető össze a cukortartalommal bíró gyümölccsel. Kefir vagy natúr joghurt, esetleg egy kis túró tejföllel jöhet. De egy kis pattogatott kukorica, netán a délről megmaradt saláta is testkontroll diéta az étvágyunkat estig.

testkontroll diéta hatásos fogyókúra 40 felett

Lehet hasonló, fehérjetartalmú, mint az ebéd, de választhatjuk a szénhidrátot is. Növényi olajban sült krumpli ketchuppal vagy mustárral, egy jó kis fokhagymás spagetti, persze sajt nélkül, vagy egy szelet süti, ha nem tocsog a tejszínhabtól és a túrótól… A lényeg, hogy válasszuk szét a fehérjét és a szénhidrátokat.

Fehérje a hús, a hal, a tojás, de a tejtermékek, sajtok, sőt ide tartozik a gomba is Forrás:.

Hasznoskiadványok