Bulgur diéta.

10 fontos dolog, amit a bulgurról tudnod kell | tiroljobs.hu

ideális étrend

A bulgur régóta a bulgur diéta konyha meghatározó alapanyaga. A gabona külsőre nagyon hasonlít a rizsre, ám azzal ellentétben nem ragad össze, ráadásul bulgur diéta elkészíthető: a bolti, konyhakész változatot elég forró vízzel leönteni, majd hagyni, hogy jól megszívja magát.

Mivel feldolgozása során a búzaszemek csak minimálisan sérülnek, a szemek jobban megőrzik vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

helyes étrend fogyáshoz

Bulgur a diéta alatt Fogyókúrás felhasználását tekintve a bulgur kalóriaszegényebb a barna rizsnél és a quinoánál, teljes kiőrlésű gabona lévén megakadályozza a vércukorszint hatalmas kilengéseit, ezáltal hosszú időre eltelít. Kutatások szerint továbbá bulgur diéta jótékony növényi vegyületeket - elsősorban rostokat és fitonutrienseket - tartalmaz, melyek megkönnyítik a súlyfelesleg leadását.

fogyi gyogyszer

A bulgur a kiegyensúlyozott diéta részeként aktívan hozzájárulhat a súlyvesztéshez és az egészség fenntartásához. Ha viszont a diétázó gyomorproblémákkal küzd, mindenképp forduljon orvoshoz, nehogy a magas rosttartalom még több gondot okozzon. Egyébiránt a bulgur változatosan elkészíthető, az alábbi receptekből pedig kiderül, hogy nemcsak köretként ideális.

magyaros diéta

Hasznoskiadványok