Citrin hatása

citrin hatása

Citrin termékek

A citrin fokozza az életörömöt A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap fogyás gyorsan gyógyszer nélkül hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő.

Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani.

citrin hatása fogyokuras ebédrendelés

Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet. Az élet minden szintjén energiával tölt fel.

Kristályok tulajdonságai : Labladorit , Ametiszt ,Szelenit és Moldavit

Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat— és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek.

citrin hatása elválasztó diéta szabályai

A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival. A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó.

citrin hatása mi gátolja a fogyást

Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre.

A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye.

citrin hatása fogyást segítő készítmények

Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket. Pszichológiailag: a citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést.

Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát.

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok citrin hatása, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást diéta programok az összes lehetséges út feltérképezéséhez.

Mentálisan: a citrin növeli a figyelem—összpontosítást, és az elme újjászületik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. Erősíti a belső nyugalmat, így a bölcsesség érvényre juthat.

Segít az információk feldolgozásában, a helyzetek elemzésében, és a pozitív irányba terelni ezeket. Tudatára ébreszt a magasabb rendű citrin hatása. A citrin hatása készült medál viselése legyőzi azt a nehézséget, amelyet a gondolatok és az érzések szavakba öntése okoz. Érzelmileg: a citrin fokozza az életörömöt.

A citrin leírása

Megszünteti a negatív jellemvonásokat, a félelmeket és a legmélyebb szinten található érzéseket. Legyőzi a felelősségtől való félelmet, és megállítja a haragot. Ez a kő segít abban, hogy belesimuljunk az érzések áramlásába, és érzelmileg kiegyensúlyozottakká váljunk.

Fizikailag: energiával tölt fel és megerősíti a fizikai testet.

citrin hatása 7 kg fogyás

Hasznos azoknak az embereknek, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra. Gyógyhatása: a citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újra töltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket.

A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet.

A citrin hatása

Megszünteti a vesék és az citrin hatása fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő— és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket.

citrin hatása homeopátiás fogyókúrás készítmények

A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre, és eltünteti a cellulitiszt. Elixírként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire citrin hatása a hőhullámokraegyensúlyba tartja a hormonokat és a mérsékli a fáradságérzetet. Kép forrása: Pinterest.

Citrin ásvány csúcs 5,Ft A világ feltáratlan készlete ezen kőből meglehetősen fogyóban van, jelenleg az ásványipar új gazdaságos lelőhely felfedezésére vár. Keresett, ezért megpróbálják valamilyen módon modellezni, utánozni.

Hasznoskiadványok