Fogyókúra időseknek

fogyókúra időseknek

fogyókúra időseknek

Májrák tünetei: így jelez a daganat A fogyókúra során a fogyással a zsír- és izomtömegünk egyszerre csökken. A természetes öregedés során szintén csökken izomtömeg, a teljesítőképességgel együtt.

fogyókúra időseknek

Biztonságos-e idősebb korban fogyókúrába kezdeni? A Wake Forest Egyetem Baptista Orvostudományi Központ kutatói 23 túlsúlyos, menopauzán átesett nőt vizsgáltak átlagéletkoruk 58 év volt.

A páciensek öt hónapon keresztül csökkentett kalóriatartalmú étrenden éltek, aminek köszönhetően átlagosan 11,3 kg-ot fogytak.

fogyókúra időseknek

Az elvesztett testtömeg körülbelül 35 százaléka lehetett izom. Mary F. Lyles - aki szintén a Központ orvosa- munkatársaival 30 beteget vizsgált, különös tekintettel a fogyás előtti és utáni zsír-izom arányra. Öt hónap diétával 11,3 kg-ot fogytak a betegek, melynek szintén körülbelül harmada 32 százaléka volt izom.

fogyókúra időseknek

Kiegészítésképpen a betegeket egy évvel a fogyókúra fogyókúra időseknek követően is megvizsgálták. Átlagosan 5 kilót híztak vissza, főleg zsírt 73 százalék. Összességében a diétát tehát kedvező zsír-izom arányváltozással fogyókúra időseknek.

fogyókúra időseknek

Forrás: Medipress.

Hasznoskiadványok