Kalóriadeficites étrend

kalóriadeficites étrend

2 hetes fogyókura

De vajon min alapul és pontosan mit jelent? Miért olyan fontos az étkezés?

  1. Nem kell bűvészkedni a fogyáshoz
  2. Hatályos:

A fogyás kulcsa egyértelműen a negatív energiaegyensúly. Heti fél kiló fogyáshoz kalóriadeficitet kell átlagban elérni. Ez hetente kalóriát jelent.

brutális fogyókúra

A diéta azért sokkal hatékonyabb, mint a testmozgás, mert könnyebben takaríthatunk meg vele kalóriát. Így hiába edzünk rendszeresen, az étkezéssel tönkretehetjük kalóriadeficites étrend mozgással elérendő eredményt.

Célszerű a diétára helyezni a fókuszt, ha a fogyás a célunk.

Kóros elhízás esetén

Csökkenthetjük testsúlyunkat mozgás nélkül az már más kérdés, hogy mennyire lesz tónusos kalóriadeficites étrend alakunkde megfelelő diéta nélkül, csupán kalóriadeficites étrend nem fogyhatunk. Miért fontos ennek ellenére a mozgás is?

Hogyan készül? 1500 kcal napi étrend / Főzés és irodai kajálás_Vlog 54.

Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy felejtsd el a futást vagy a köredzést, és élj csak salátán. Kétségtelen, hogy egyszerűbb kalóriával kevesebbet enni, mint egy edzéssel kalóriát elégetni. Azonban az izzasztó edzés és az egészséges diéta kombinációjával kell a legkevésbé drasztikus változtatásokat bevezetned az életviteledben.

májtisztítás diéta

Például könnyedén kalóriát megspórolhatsz, ha ebéd után nem biocom fogyókúra, kalóriát elégethetsz az edzőteremben egy óra alatt és még kalóriát elkönyvelhetsz, ha kihagyod este a kedvenc koktélod. A diéta és kalóriadeficites étrend edzés a legnyerőbb páros. Fontos, hogy a mozgás alatt ne csak a kardiót érts, végezz erősítő tréningeket is.

A mozgás segít a zsírt energiaként felhasználni, a legtöbb kalóriát pedig az izomszövet égeti.

mivel lehet könnyen fogyni

Ne feledd, hogy a szervezet hajlamos tiltakozni a fogyás ellen, amikor hosszabb távra megvonjuk tőle a kalóriákat, amely szinte mindenkinél stagnáláshoz vezet. Az anyagcsere lelassul a fogyás során, amelyet célszerű mozgással felpörgetni, különösen súlyzós edzéssel.

A gyors diéták nem működnek - ez nem jelenti azt, hogy nem lehet velük fogyni, mert lehet. Csakhogy a gyors diétákkal leadott kilók mind visszajönnek. Ezt nevezik jojóeffektusnak.

Összegzés: melyik a fontosabb? Bár a fogyókúra gyorsabb eredményt hoz, sikeres és tartós fogyás csak a diéta és az edzés kombinációjával érhető el. Az étkezés fontosabb, mint a mozgás, de az edzés pörgeti fel a diéta során fellépő stagnálást, és hoz bombaformába.

turmixok fogyáshoz

Fotó: RF.

Hasznoskiadványok