Kávé diéta

Milyen folyadékot ajánlott fogyasztani diéta idején?

Tweet Számtalan drasztikus és erõt próbáló diéta létezik, ilyen akávé-diéta is, ami hatalmas kitartást kíván a fogyni vágyóktól.

kávé diéta

A kávé-diétamegterhelõ mind a szervezetünk, mind a fizikai kondíciónk számára, hisz elégkeveset ehetünk a 14 nap alatt. Ebbõl kifolyólag folyamatosan az éhség foggyötörni bennünket, viszont ha kitartunk, akár 8 kilót is leadhatunk a két hét alatt kávé diéta ha nem adjuk fel az egészet a 3.

kávé diéta

A kávé-diéta alapelve, hogy gyökeresen átalakítsa aszervezet emésztési és anyagcsere folyamatait, ez garantálja azt is, hogy kávé diéta végeztével, ne szedjük fel újra a leadott kilókat. Az étrend betartásarendkívül nehéz, ellenben ugyanilyen hatékony.

kávé diéta

Nagyon fontos szabály, hogy ezta diétát hat hónapon belül tilos ismételni, akkor sem kezdhetünk bele újra féléven belül, ha félbehagytuk a diétát. Szem elõtt kell tartanunk, ha megéhezünk a diéta alatt, csakis vizet ihatunk, semmi gyümölcs, semmi zöldség, csakis a tiszta víz.

kávé diéta

Sõt, még a fûszerekrõl is le kell mondanunk, hogy azanyagcserénknek valóban megváltozzon a mûködése. A cikkünkben az elsõ pár napmintaétrendjét mutatjuk be, amit aztán kedvünkre variálhatunk és színesíthetünka 14 nap során, kávé diéta végig tartsuk azt szem elõtt, hogy akár 8 kilót isfogyhatunk. Elsõ nap: Reggeli: egy csésze feketekávé, majd megehetõegy darab kockacukor Ebéd: 2 keményre fõtt tojás Vacsora: gramm marhahús citrommal ésolívaolajjal készítve Második nap: Ebéd: egy nagy szelet sovány sonka és egy bögrenatúr joghurt Vacsora: ugyanaz, mint az elsõ napon Harmadik nap: Ebéd: 2 keményre fõtt tojás, egy szelet soványsonka, saláta Vacsora: fõtt zeller egy paradicsommal.

kávé diéta

Hasznoskiadványok