Lassú fogyás.

5 tipp, ha a lassú anyagcseréd akadályoz a fogyásban

Ha szeretnél csinos ruhákban járni, könnyedén felszaladni a harmadik emeletre, kövesd hasznos tippjeinket, ösztönzően hatnak majd!

További cikkeink a témában

De a legfontosabb, hogy bízz magadban! Mindenki követ el hibát, sőt egy kis gyakori kérdések fogyás néha bele is fér.

lassú fogyás ketomix diéta árukereső

A legfontosabb, hogy tanulj a korábbi esetből, s ne kezdj el lefelé gurulni a lejtőn. Oké, nem tudtál ellenállni egy tiltólistás finomságnak, de itt állj meg, s folytasd a diétát.

Kövess minket

Kezdd egy drasztikus váltással! Ha elindulsz a fogyás hosszú útján, fejben is el kell döntened a változás befogadását.

Sok nőnek segíthet egy komolyabb átalakítás, például a vadonatúj frizura. Ez a céltudatosság megerősít abban, hogy elkötelezted magad az egészséges életmód iránt. Akárhányszor a tükörbe nézel, lassú fogyás fog lassú fogyás a célod, és ez segít az elérésében. Meríts erőt önmagadból!

Csípések fajtái

Te is többször feladtad már a diétát, és próbáltál beletörődni abba, hogy örökké túlsúlyos maradsz? Nem kell, hogy így legyen! A fogyókúra kezdetén keress magadon egy olyan testrészt, amit szeretsz, még akkor is, ha ez éppen a könyököd. Pár héten át nézegesd a tükör előtt, ne koncentrálj másra. Ha már fogytál egy kicsit, elégedettebben fogod szemlélni összességében is a testedet.

Készíts álom-albumot! Mielőtt változtatni akarsz a testeden, meg kell változtatnod a gondolkodásodat.

Fel kell építened az önbizalmadat. Készíts egy albumot, amelybe a már elért céljaid fotóit gyűjtöd. Ez majd emlékeztet rá, lassú fogyás mennyi erőd van, és mindent el tudsz érni, amit akarsz!

Egyesek olyan gyorsan használják fel a kalóriákat, hogy viszonylag sokat ehetnek büntetlenül, míg mások szervezetének a működéséhez elegendő kevesebb is.

Az album második felébe olyan képeket tegyél, amelyek egyelőre még vágyak. A motiváció ott lesz előtted és nyáron lassú fogyás bátran feszíthetsz a bikiniben a strandon! Fordulj szakemberhez!

lassú fogyás étrend regenor

Úgy érzed, hogy egyedül nem megy? Ne szégyellj profi segítségét kérni.

Hogyan lehet leadni szinte a teljes túlsúlyt, és eltüntetni a testedről a zsírt - ráadásul mindezt mozgás nélkül? A Slow-Carb, lefordítva lassú felszívódású szénhidrát diéta a válasz, ami egy könnyen betartható, éhezés nélküli fogyókúra. Mi gyors és mi lassú felszívódású szénhidrát? Gyors felszívódású szénhidrátok például lassú fogyás finomított szénhidrátok és a keményítős ételek, tehát a rizs, a burgonya, a kukorica, természetesen a cukor, illetve a gyümölcsök - fruktóztartalmuk miatt - és a tejtermékek a tejcukor miatt.

Főleg, ha egészségi problémáid is vannak, mint például cukorbetegség, laktóz-allergia, inzulin rezisztencia, stb. Egy dietetikus személyre szabottan rád hangolja a diétát, és folyamatos kontroll alatt tart.

Segítség szorongás ellen

Így biztos lehetsz benne, hogy nem ártasz magadnak a fogyással. Légy rugalmas! Merev edzésprogram helyett inkább azt fogadd meg, hogy minden nap teszel valamit, amivel növeled a pulzusszámodat és izzadsz, még akkor is, ha csak 5 perced van rá.

Mivel a lassú, egyenletes fogyás a célod, nem szükséges napi órát gyűrnöd magad az edzőteremben. Inkább pattanj fel esténként a taposógépre, vagy csinálj meg néhány célzott gyakorlatot.

Elérhetőségek A hatékony fogyókúra A hatékonynak minősülő fogyókúra csökkentett energiatartalmú, ami azt jelenti, hogy kevesebb energiamennyiséget fogyasztunk el élelmiszerekkel, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van. Ha a szervezet nem kap annyi energiát a bevitt táplálékokból, mint amennyit felhasznál, akkor a hiányzó energiát a zsírraktárakból fedezi. Hogyan valósítjuk meg a csökkentett energiabevitelt?

Meglátod, meglesz a heti fél kiló mínusz! Fotó: Profimedia — Red Dot.

lassú fogyás urémia étrend

Hasznoskiadványok