Népszerű diéták

Minden idők 15 legnépszerűbb diétája - Fogyókúra | Femina

A lista élén: Az űrhajós diéta

Ezek lesznek a legnépszerűbb diéták ban A dietetikusok tanácsa szerint azonban nem fogyókúrát kell választani, hanem egy hosszú távon tartható egészséges életmódot. A közösségi média ha­tására szinte mindennap vá­laszthatnánk, hogyan kívánunk megszabadulni a felesleges kilóktól, annyiféle diéta van, az egészen extrémektől a vi­szonylag népszerű diéták. A dietetikusok tanácsa szerint azonban nem diétát kell választani, hanem egy hosszú távon tartható egészséges életmódot. Ezzel nemcsak a testének, de a lelkének is jót tesz — írja a Borsamely összegyűjtötte diétatrendjeit.

Intuitív étrend Ez egy extrémen tudatos étrend, az evés élvezetére népszerű diéták a hangsúlyt. Mindent lehet enni, semmi sem kivétel, egyedül a test rezdüléseit kell figyelni, hogy mikor és mire van szüksége.

Paleolit diéta

Mind-diéta Napi háromszor teljes kiőrlésű gabona, napi egyszer zöldség, napi egy pohár bor, heti háromszor hüvelyes, heti kétszer szárnyashús, heti egyszer hal: ez a Mind-diéta alapkövetelménye. Tilos zsírban sült ételeket, sajtot, vajat, vörös húsokat, péksüteményeket és finomított cukrot enni. A dietetikusok szerint ez egészen tartható és kedvező étrend. Ajurvédikus étrend Ez a több ezer éves indiai diéta három testalkatot különböztet meg, és ezeknek megfelelően állítja össze az étrendet.

Ehhez folyamatosan konzultálni kell a vezetővel, aki népszerű diéták az étrendet, és jógával, tisztító eljárásokkal és masszázzsal egészítik ki a diétát. A dietetikusok nem ajánlják, népszerű diéták mindenkinek személyre szabottan kell meg­találnia a szer­vezetének megfelelő életmódot és ét­rendet.

Primal diétatrend Ez egy méregtelenítő diéta, ami csakis a népszerű diéták ételeket engedélyezi.

A dobogósok: reg-enor diéta és keto diéta

Így a hús is maximum szusi, carpaccio vagy bifsztek formájában bevihető. Nagyon óvatosan kell ezekkel a drasztikus diétákkal bánni, mert az egészséges szervezet magától is méregtelenít, nem népszerű diéták külön összpontosítani erre. Flexitáriánus étrend Ezen a flexibilis és a vegetáriánus szóból összerakott diéta szerint diéta utáni zabálás kell lemondani a húsról, csak kevesebbszer szabad enni azt.

Diéta cukorbetegeknek!

Ez az étrend rengeteg gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, semmi feldolgozott élelmiszert és cukrot. Egészen jól hangzik, a sok zöldség és gyümölcs számos egészségügyi előnnyel jár. If-étrend Ez egy időszakos böjt, vagyis meg kell szabni egy napban, hogy mettől meddig eszik.

népszerű diéták

A legtöbbször óráig engedélyezik ma­guk­nak az ételt ezen diéta kö­vetői, de előtte és utána semmit nem esznek. Na­gyon veszélyes ez a diéta, népszerű diéták a reggeli a legfontosabb az fogyókúrás alkalmazások szervezet számára, emellett 16 órán keresztül böjt alatt a szervezet nem jut elég tápanyaghoz.

Nincs kifogás!

Nincs több kifogás!

Bár Kiss Virág bikinimodellnek a természet népszerű diéták alapot adott, az alakjáért nap mint nap sokat dolgozik. Ő a következőket tanácsolja, ha úgy döntött, új célokat tűz ki maga elé, új életbe kezd idén: Kezdje el még ma!

De vajon tényleg működnek? Mennyire egészségesek vagy hatásosak? Melyek azok, amik tényleg hatnak és melyek átverés jellegűek vagy akár egyenesen károsak?

Ne halogassa! Tűzze ki a célt!

népszerű diéták

Rakja össze a heti időbeosztását, amibe minimum heti 3 edzés is belefér! Figyeljen oda az étkezésre, felejtse el a karácsonyi maradéksütiket, -csokikat, -szaloncukrokat! Hagyja el ezeket a nasikat és a zsírosabb ételeket kezdetben! Legfontosabb: ne adja fel hét után!

népszerű diéták

A testének idő kell, legyen türelmes! Borítókép: illusztráció Ősztől magyar katonák is bekapcsolódnak az EU készenléti harccsoportjának tevékenységébe.

Hasznoskiadványok